SSブログ

Arsenal terug aan kop na 5-0 overwinning op Forest

We keerden op overtuigende wijze terug naar winnende manieren in de Emiraten, waarbij Reiss Nelson van de bank kwam om een brace te claimen.

Gabriel Martinelli zette ons al vroeg op weg met een vliegende kopbal, maar pas in de tweede helft namen we de controle over.

In de wedstrijd Arsenal vs Nottingham Forest raakte Bukayo Saka in goedkope voetbalshirts geblesseerd en moest hij in de 27e minuut het veld verlaten, coach Mikel Arteta besloot in plaats daarvan Reiss Nelson binnen te halen. Deze speler geboren in 1999 heeft goed gebruik gemaakt van de mogelijkheid om zijn kunnen te bewijzen. Hij droeg zijn schoenen bij aan de 3 goals van Arsenal in de tweede helft.

Drie minuten later bevond Gabriel Jesus in Arsenal voetbalshirts zich in het strafschopgebied na een prachtige pass van Bukayo Saka, maar kon zijn inzet niet op doel richten.

Arsenal-manager Mikel Arteta die een goedkope voetbalshirts droeg, wist dat zijn team met de overwinning Manchester City bovenaan de ranglijst zou inhalen en het resultaat leek nooit twijfelachtig vanaf de vijfde minuut toen Gabriel Martinelli de score opende.

De aanblik van Saka die recht naar beneden naar de tunnel gaat na te zijn gewisseld, zal de fans van Engeland slechts drie weken voor de start van het WK zorgen baren, hoewel Arsenal-baas Mikel Arteta in goedkope voetbalshirts zei dat de vleugelspeler "hopelijk niet" het gevaar loopt te missen het toernooi.

De mannen van Mikel Arteta breidden hun voorsprong opnieuw uit nadat Reece Nelson de pass van Gabriel Jesus vasthield en in de 52e minuut langs Dean Henderson schoot om de Gunners met 3-0 op voorsprong te zetten.

In het duel van Arsenal met Nottingham opende Martinelli in de 5e minuut de score. De Braziliaans international was nadrukkelijk aanwezig in zijn duel met Cook en kopte een voorzet van Saka in het doel. Saka moest vervolgens in de 27e minuut wisselen vanwege een blessure.

nice!(0)  コメント(0)

Het doelpunt van Mohamed Salah versloeg zondag Manchester City met 1-0

Liverpool versloeg zondag Manchester City met 1-0, een resultaat dat misschien opmerkelijker was voor wie scoorde dan wie niet. De totale dominantie van Man City en Erling Haaland kwam uiteindelijk tot stilstand, althans voorlopig, en het waren Mohamed Salah en Liverpool die het deden.

Salah in Liverpool voetbalshirts racete weg van Joao Cancelo om naar huis te gaan en Liverpool een broodnodige overwinning te bezorgen nadat ze in de ontmoeting kwamen na hun slechtste start van een Premier League-seizoen na acht wedstrijden sinds 2012-13.

"Persoonlijk vind ik het heerlijk om altijd voor een titel te spelen", zei Salah in goedkope voetbalshirts. "In mijn hoofd ga ik ervoor vechten, maar we moeten meer focussen en één wedstrijd tegelijk bekijken."

Het Reds goedkope voetbalshirts staat nog steeds 10 punten achter op City en 14 op drift van koploper Arsenal, maar begon hun seizoen met slechts een derde competitiezege van de campagne.

De ploeg van Jürgen Klopp heeft nog werk te doen om hun grote rivalen in te halen, maar ze leken in ieder geval een match voor City, geen geringe prestatie na een moeilijke seizoensstart. Met Salah op nummer is echter niets onmogelijk.

De wedstrijd had tijd voor nog een moment van drama, en het kwam in de vorm van een uitschakeling toen Klopp rood zag voor zijn protesten tegen scheidsrechter Taylor.

Ondanks al hun prestaties onder Pep Guardiola in goedkope voetbalshirts, moet City Anfield nog steeds onder de knie krijgen voor een menigte, terwijl het trotse ongeslagen thuisligarecord van Liverpool met aanwezige fans dateert uit 2017, voortduurt.

Haaland, zoals je zou verwachten van een speler die deze campagne al 15 doelpunten heeft gemaakt, had kansen en dwong Alisson twee reddingen af, maar dit was een zeldzame wedstrijd waarin de Noor geen veelzeggende indruk kon maken.

Erling Haaland van Man City kan niet stoppen met scoren

Manchester City-goalmachine Erling Haaland verdient bijna £ 900.000 per week, zo is gemeld. De 22-jarige sloot zich deze zomer aan bij Sky Blues voor £ 51 miljoen en heeft sinds zijn komst een vliegende start gemaakt.

Na zijn bloedstollende start van het leven in een Manchester City voetbalshirts, is er misschien iets zo drastisch als deportatie nodig om een einde te maken aan Haalands verbazingwekkende doelpuntenreeks.

De Noor, in goedkope voetbalshirts, 22, heeft dit seizoen maar liefst 19 doelpunten gescoord in 12 wedstrijden in alle competities, terwijl hij ook nog drie assists gaf.

De klok zou kunnen tikken op de kansen van Erling Haaland om de grote records in Engeland te breken, maar na zo'n fenomenale start van zijn carrière bij het Etihad te hebben gemaakt, heeft de 22-jarige zeker een kans om er nog een paar te scoren voordat hij hangt zijn City-shirt op. Dit is waar hij op moet letten.

City goedkope voetbalshirts zorgde voor een grote staatsgreep door de hoog aangeschreven spits te ondertekenen, waardoor de vrijgaveclausule van £ 51 miljoen in zijn contract bij Dortmund in werking trad - waardoor de concurrentie van Real Madrid en Barcelona in het proces werd afgeweerd.

Haaland in goedkope voetbalshirts lijkt al na acht wedstrijden een zekerheid voor de Gouden Schoen 2022/23. Voor een Premier League-spits is de Gouden Schoen (de prijs die wordt toegekend aan de topscorer van het seizoen) een van de meest gewaardeerde individuele onderscheidingen in het hele spel.

Manchester City neemt het zaterdag in het Etihad Stadium op tegen Southampton, maar moet het doen zonder drie Engelse sterren.

Ongeslagen City heeft dit seizoen meer doelpunten gescoord dan welk team dan ook in de vijf belangrijkste competities van Europa en zal de beste worden als ze winnen of gelijkspelen, waarbij koploper Arsenal zondag tegen Liverpool speelt met slechts een punt voorsprong met een inferieur doelsaldo.

Southampton heeft in geen van hun laatste 18 Premier League-uitwedstrijden de nul gehouden, zowel de langste huidige run als de langste run van Saints ooit in de competitie. Over het algemeen hebben ze in hun laatste twee schone lakens gehouden