SSブログ

Portugal pre-match vorm was niet op zijn best

Ronaldo is de eerste voetballer ter wereld die scoorde in vijf edities van het WK, een doelpunt waarmee hij ook de "oudste" Portugees werd die in zo'n competitie scoorde, nadat hij met zo'n prestatie de titel van jongste Portugees had behaald.

Portugal shirt wk 2022 stond slechts één keer tegenover Uruguay. Het vond plaats tijdens het WK 2018 in Rusland. Het was al een wedstrijd van de 1/8 finales. Uruguay speelde iets slechter dan Portugal, maar won uiteindelijk met 2-1 na de twee doelpunten van Cavani.

Cristiano Ronaldo in goedkope voetbalshirts en zijn Portugal maken kans op promotie al in de tweede ronde van de groepsfase van het kampioenschap in Qatar. In de laatste ontmoeting versloegen ze Ghana na een uiterst spannende ontmoeting.

Het goedkope voetbalshirts van het Portugese team ziet er erg goed uit, vooral de aanvallende formatie. Uruguay daarentegen heeft een aantal spelers van wereldklasse in zijn selectie, maar er zijn hiaten op sommige posities.

In Rusland ontmoetten in 2018 de twee teams goedkope voetbalshirts elkaar in de achtste finales en won Uruguay met 2-1 dankzij een succesvolle dubbel van Edison Cavani. De Zuid-Amerikanen zouden de kwalificatie niet al kunnen vieren als ze de wedstrijd winnen, maar ze verliezen niet alle hoop als ze verliezen.

De wedstrijd tussen Portugal en Uruguay vindt plaats op maandag 28 november om 20.00 uur in het Lusail Iconic Stadium.

Portugal speelt aanvallend en in Uruguay hebben verschillende spelers geen probleem om doelpunten te maken. Luis Suarez en Darwin Nunez zijn in vorm, en als de spitsen falen, kan Fede Valverde pronken met een afstandsschot.

nice!(0)  コメント(0)

Enna Valencia scoort tweemaal, Ecuador leidt Qatar

Het WK-debuut van Qatar eindigde zondag in een teleurstelling nadat het met 2-0 verloor van Ecuador en het eerste gastland werd dat de openingswedstrijd verloor.

Het was de enige wedstrijd van de dag voorafgaand aan drie wedstrijden op maandag. Het eindigde op 2-0 in het voordeel van de bezoekende ploeg dankzij een brace in de eerste helft van Enner Valencia in goedkope voetbalshirts.

Slechts drie minuten later riepen scheidsrechters terug wat het eerste doelpunt van de wedstrijd leek te zijn, nadat een kopbal van Valencia uit Ecuador door het gaas golfde na een langeafstandspoging van Pervis Estupinan op het halve veld.

Het botst met de boodschap die Qatar ons vaak heeft verteld, namelijk dat Qatar een voetbalminnende natie is vol fans met een passie voor de sport. Dat is wat Qatar in 2010 beweerde toen het een poging deed om het WK te organiseren, en sindsdien hebben we het gehoord.

Het goedkope voetbalshirts van het gastland had weinig kansen, geen enkele zo dreigend als die van Ecuador, met vijf schoten op doel en slechts 47% balbezit. Qatar trok vier gele kaarten - drie voor rust - en 15 overtredingen.

De mengelmoes van Qatar van genaturaliseerde buitenlanders en onopvallende veteranen kon niet concurreren met La Tri en liet zien waarom ze misschien wel de slechtste van de 32 teams waren op hun eigen toernooi. Na te zijn overklast in zijn eerste wedstrijd op het wereldtoneel, lijkt het erop dat jarenlange investeringen van de Qatarese overheid in voetbal niet zijn vruchten afwerpen.

Valencia in Ekwador voetbalshirts gleed later zijn eerste doelpunt voorbij de Qatarese doelman Saad al-Sheeb na een strafschop in de 15e minuut. Kort voor het einde van de eerste helft scoorde hij vervolgens zijn tweede doelpunt met een kopbal uit een voorzet net buiten de zestien.

Op een gegeven moment investeerde Qatar in goedkope voetbalshirts van Europese clubteams om de beste vooruitzichten van zijn enorme landbouwsysteem te bieden met een voorproefje van elitecompetitie. Het had het allemaal gedaan met niet alleen dit toernooi in gedachten, maar ook deze wedstrijd, dit ene moment.

Arsenal vs hoog gewaardeerde Shakhtar Donetsk vleugelspeler Mihajlo Mudric

Arsenal voetbalshirts staat in contact met Shakhtar Donetsk over de transfer van de Oekraïense vleugelspeler Mykhailo Mudryk, beweert Fabrizio Romano. De club uit Noord-Londen wil de ploeg in januari versterken om hun eerste landstitel in 19 jaar te winnen.

"Arsenal blijft zeker geïnteresseerd en in contact om de deal met Mykhaylo Mudryk te bespreken", beweert Romano. "Ze vinden hem leuk, maar de race is open en Shakhtar wil veel meer dan de geruchten van 50-55 miljoen euro."

De club had eerder gekeken naar de beschikbaarheid van de Oekraïner, maar besloot hem niet naar de Emiraten te halen, deels vanwege het prijskaartje van £ 45 miljoen. Er wordt aangenomen dat Mudryk in goedkope voetbalshirts op de radar van Arsenal blijft na een verbluffende start van het seizoen, waarin hij zeven doelpunten en evenveel assists heeft geleverd in 14 wedstrijden in alle competities.

The Daily Mail, waarin journalist Fabrizio Romano wordt geciteerd die een goedkope voetbalshirts draagt, zegt dat de Gunners hun eerdere angst voor het prijskaartje van 45 miljoen pond (51 miljoen euro) van de Oekraïense vleugelspeler hebben overwonnen en een deal hebben gesloten om de 21-jarige naar Noord-Londen te brengen. binnen enkele maanden klaar zou kunnen zijn.

Mudryk in goedkope voetbalshirts heeft zeven goals in 14 wedstrijden voor Donetsk, waarvan drie in de Champions League. Zijn komst zou zeker worden verwelkomd in Noord-Londen, en hij zou uiteindelijk grote diepte toevoegen aan die brede gebieden.

Zoals Guardiola heeft laten zien, is rotatie van de selectie essentieel. Arteta zal op zijn hoede zijn om Martinelli of Saka te verbranden, die moe zullen zijn na hun respectievelijke WK-campagnes en dit seizoen al veel voetbal hebben gespeeld.

Een 63e minuut teen-poke op de doellijn van de Braziliaanse verdediger Gabriel bezorgde Arsenal zondag een 1-0 overwinning op Chelsea op Stamford Bridge en tilde hen terug naar de top van de Premier League. Gabriel, op de loer op de verre paal, kreeg aan het einde van een bocht van Bukayo Saka die langs een rij Chelsea-verdedigers vloog.

Chelsea goedkope voetbalshirts zoemde rond hun bezoekers met een gretige pers die de koplopers voor lange tijd dwarszat. Arsenal bood flitsen van vloeiendheid en baande zich een weg door de eerste golf van druk, maar faalde keer op keer om een nauwkeurige laatste bal te leveren.

Onverschrokken nam de dreiging van de Gunners echter toe in de tweede helft voordat ze uiteindelijk op voorsprong kwamen via Gabriel, die ongemarkeerd naar huis tikte van Bukayo Saka's inswingende worp.

Jezus, in goedkope voetbalshirts, die nu misschien negen is zonder een doelpunt, maar hij heeft hier weer een uitstekende show neergezet. Hij creëerde een prachtige kans voor Odegaard na een doolhof in het midden van het veld. De schipper checkte op zijn linkervoet, maar schoot over toen Martinelli misschien beter geplaatst was.

Onze beste zet van de helft resulteerde in een kans voor Jesus. Hij kon echter niet ver genoeg uitrekken om zijn hoofd op het einde van een Martinelli-kruis te krijgen. Hij droeg een goedkope voetbalshirts en had de buitenspelval geslagen om de ruimte te vinden, maar misschien controleerde hij zijn run op het cruciale moment.

Heeft in negen wedstrijden niet gescoord, maar zijn werktempo is enorm en is zo'n teamspeler. Klasse is permanent en de doelpunten zullen opnieuw komen, zelfs als hij op de brug had moeten scoren. Hoe dan ook, stel je voor wat een bedreiging de Gunners zullen zijn als Jezus weer begint te scoren

Zo opende Arsenal voetbalshirts de score van de wedstrijd in de 63e minuut, toen een voorzet van Saka uit een hoekschop op de achterpaal viel, waar Gabriel klaar stond en de bal van dichtbij in het net belandde. Ödegaard kon de voorsprong vergroten, in een snelle tegenaanval in plaats van te passen op een vrije Martinelli, besloot hij zichzelf af te maken en schoot net over de lat.